hrvatski  english  deutsch

 

 

 
 

 
Zavjese za kućne ljubimce

Dimenzije PVC trakaste zavjese za pseću kućicu
Možemo napraviti PVC trakastu zavjesu za kućicu vašeg ljubimca prema potrebnim dimenzijama, koje su u ovom slučaju 44 cm širine i 54 cm visine

Naš najnoviji proizvod su male trakaste zavjese napravljene od prozirne PVC folije na kućicu vašeg ljubimca. Ovakva mala zavjesa će pokriti ulaz u kućicu, da bi dodatno zašitila vašeg ljubimca od hladnoće, kiše, snijega, pa i vjetra.

PVC trakasta zavjesa omogućuje neometan ulaz i izlaz vašem kućnom ljubimcu iz kućice, kao što se može vidjeti u našoj novoj galeriji slika o zavjesama za kućice ljubimaca. Prozirnost ove zavjese takođe omogućuje vašem ljubimcu neometan pogled vani iz kućice dok se odmara unutra, kao što se vidi na slici dolje.

PVC trake od kojih je zavjesa izrađena su širine 10 cm, s preklopom oko 5cm. PVC kristalni materijal je debljine 3mm. Možemo izraditi zavjese za vašeg ljubimca po želji - samo nam pošaljite potrebne dimenzije ulaza na kućici, tj. širinu i visinu. Pošaljite upit na uobičajenu mail adresu ili nas nazovite - detalji na Kontakt stranici.

Kristalna trakasta PVC zavjesa za pseću kućicu
Izgled postavljene trakaste zavjese na kućici

________________________

Zebra d.o.o. novosti:

  • Dimenzije PVC traka - Naš asortiman PVC traka sadrži proizvode raznih dimenzija, boja, debljina i oblika, podijeljenih u nekoliko kategorija.
  • Duo rolo zavjese - Duo rolo sistemi omogućuju jednostavno rukovanje duo rolo zavjesama, koje imaju naizmjenične prozirne i neprozirne trake.
  • Rolo Komarnici - Zaštitite prozore i vrata od komaraca i raznih drugih kukaca sa rolo komarnicima, koji su jadnostavni za upravljanje.
  • PVC folije - Providne PVC folije štite od UV zračenja nudeći idealno rješenje za vertikalne zastore i ogradnju vanjskih natkrivenih prostora.
  • PVC kristal trakaste zavjese - Idealne za zaštitu i pregrađivanje unutarnjih i vanjskih natkrivenih prostora u poljoprivrednim i industrijskim objektima.
  • Soltis 92 solarno platno - Kvalitetna, dugotrajna i nepoderiva solarna tkanina za izradu Ziptrak rolo zastora za terase, balkone, kao i vanjske natkrivene prostore.
  • Zavjese za kućice ljubimaca - Ako želite dodatno zaštiti vaše ljubimca u hladnim danima, postavite PVC prozirnu trakastu zavjesu na ulaz u njhovu kućicu.
  • Video o Ziptrak zastorima - Kako Ziptrak zastori funkcioniraju? Pogledajte nekoliko profesionalnih videa o Ziptrak zastorima i njihovoj funkciji u raznim situacijama.
  Navigacija
 Naslovnica
 Novosti
 Dimenzije PVC traka
 Duo rolo zavjese
 Rolo komarnici
 PVC folije
 PVC trakaste zavjese
 Soltis 92 solarno platno
 Zavjese za kućne ljubimce
 Ziptrak zastori video
  Kontakti

KONTAKT OSOBA:
Antun Bubić, direktor

MOBITEL:
099 432 6600
00385 99 432 6600 izvan Hrvatske

TELEFON/FAX:
035 374 199
00385 35 374199 izvan Hrvatske

EMAIL:
zebrazip.pivare @ gmail.com

ZEBRA KONTAKT STRANICA:

ZIPTRAK™ zastore za Hrvatsku i zemlje Europe zastupa, proizvodi i distribuira ZEBRA d.o.o.

  Soltis 92 PDF


Soltis solarno platno
Soltis 92 PDF
Kompletna informacija o Soltis 92 solarnom platnu u novom PDFu

  Certifikat

Ziptrak Pty. Ltd. Certifikat
Ziptrak certifikat za Zebru d.o.o.

Zebra d.o.o. je nositelj Ziptrak certifikata ovlaštenog od matične tvrtke Ziptrak Pty. Ltd. iz Australije