hrvatski  english  deutsch

 

 

 
 

 
Novosti o proizvodima

Otkrijte što je novo u asortimanu naših proizvoda. Većinu novosti vezanih uz naš asortiman usluga i proizvoda, kao i materijala za Ziptrak rolo zavjese, naći ćete na ovoj stranici. Ako želite biti redovno informirani, možete stupiti u kontakt s nama da vam redovno šaljemo novosti preko maila.

Nove palete boja Soltis platna, PVC folija i trake, duo rolo zavjese i komarnici

Dimenzije PVC traka

Dimenzije PVC traka

U našem asortimanu PVC traka imamo izbor od nekoliko raznih kategorija traka, u raznim bojama, razne debljine i širine. Odaberite između standardnih glatkih traka, kao i rebrastih i rupičastih traka, debljine 1mm do 6mm, zavisno od kategorije traka. Širina PVC traka se kreće od 10cm do 40cm, u raznim bojama.

Duo rolo zavjese

Duo rolo zavjese

Za uređenje Vaših prozora na moderan način, odaberite duo rolo zavjese, koje imamo dostupne po vašoj želji i odabiru u raznim veličinama, bojama i mustrama. Duo rolo sistem je atraktivnog izgleda i vrsne kvalitete. Zavjese su izrađene od naizmjeničnih prozirnih i neprozirnih Soltis traka, kojima se lako upravlja s pomoću lančića, s lijeve ili desne strane.

Soltis 86 boje

Boje Soltis 86 solarnog platna

Sada vam je na raspolaganju Soltis 86 solarna tkanina koja je takođe idealna za zaštitu vanjskih površina ili prostora od jakog sunca, vjetra ili kiše. Isto kao i Soltis 92, Soltis 86 solarna tkanina je dugotrajna i nepoderiva, što je čini veoma pouzdanom. Pogledajte naš asortiman osnovnih boja Soltis 86 tkanine, kao i odabir novih boja ove solarne tkanine.

Soltis 92 boje

Boje Soltis 92 solarne tkanine

Bilo da je ljeto ili zima, vrijeme da isplanirate i postavite vanjsku zaštitu na vašu terasu ili površinu protiv jakog sunca, kiše, vjetra i snijega. Soltis 92 solarna tkanina je jedan od najboljih materijala za takvu zaštitu - pouzdana, dugotrajna i nepoderiva tkanina, jednostavna za održavanje. Sada su na raspolaganju i nove boje Soltis 92 tkanine.

Duo rolo sistemi

Rolo komarnici

Fleksibilni rolo komarnik je pogodan za svaki prozor ili vrata kao idealna zaštita protiv kukaca, kao što su komarci, muhe, ose, itd. Mreža se može pozicionirati na visinu po vašoj želji ili potrebi. Unutarnje vodilice dodatno učvršćuju mrežu u slučaju olujnog nevremena. Kada nije potreban, rolo komarnik se jednostavno podigne u kutiju.

PVC kristla folija

Nova dimenzija PVC kristal folije

Idealna za vertikalne zastore, montažne tende, ili šatorska krila, PVC folija je bila na raspolaganju u dimenziji od 138cm širine. Od početka 2013 godine takođe imamo novu, širu dimenziju PVC kristal folije od 180 cm, debljine 0,75mm. Obratite nam se i raspitajte o novoj širini PVC folije za vaše potrebe.

PVC kristal trakaste zavjese

Industrijske PVC trakaste zavjese

PVC trakaste zavjese su jedan od najboljih i najpovoljnijih načina zatvaranja otvora i prolaza. Ove PVC zaštitne zavjese su idealna zaštita za ljude, životinje i prostorije od insekata, ptica, propuha i gubitka topline. Napravljene od kristalnih PVC traka, ove industrijske trakaste zavjese ujedno pružaju prostoru dobro i adekvatno osvjetljenje.

Zavjese za kućice ljubimaca

PVC zavjese za kućicu vašeg ljubimca

Ovaj novitet će vam pomoći da dodatno zaštitite vašeg kućnog ljubimca u hladnim danima, bilo od hladnoće, kiše, snijega, ili vjetra. Izrađena od PVC kristalnog materijala, ova trakasta zavjesa služi nekoliko svrha. Jednostavna je za održavanje, čvrsta za stalno korištenje, ne ometa pogled vašem ljubimcu ili ljubimici prema van i štiti ih od vanjskih elemenata.

Soltis 92 solarno platno

Soltis 92 solarno platno

Soltis solarna tkanina ima izvanrednu stabilnost, čvrstoću, i nepoderivost. Idealne za pokrivanje velikih površina, Soltis zavjese vas štite od nepoželjnih pogleda, dok nude dobru vidljivost prema van. Ova pouzdana tkanina je dugotrajna i jednostavna za održavanje. Soltis zastori su odlični za zasjenjivanje i zaštitu vanjskih prostora od elemenata.

Ziptrak zastori video

Ziptrak zastori video

Sustav Ziptrak zastora je veoma jednostavan i pouzdan u svojoj funkciji. To se može najbolje vidjeti u videima koje smo postavili da možete pogledati skoro iz prve ruke kako cijeli sustav funkcionira. Postavili smo tri kratka videa koji pojašnjavaju Ziptrak klizni sistem i pokazuju jednostavnost njegova rada.

  Navigacija
 Naslovnica
 Novosti
 Dimenzije PVC traka
 Duo rolo zavjese
 Rolo komarnici
 PVC folije
 PVC trakaste zavjese
 Soltis 92 solarno platno
 Zavjese za kućne ljubimce
 Ziptrak zastori video
  Kontakti

KONTAKT OSOBA:
Antun Bubić, direktor

MOBITEL:
099 432 6600
00385 99 432 6600 izvan Hrvatske

TELEFON/FAX:
035 374 199
00385 35 374199 izvan Hrvatske

EMAIL:
zebrazip.pivare @ gmail.com

ZEBRA KONTAKT STRANICA:

ZIPTRAK™ zastore za Hrvatsku i zemlje Europe zastupa, proizvodi i distribuira ZEBRA d.o.o.

  Soltis 92 PDF


Soltis solarno platno
Soltis 92 PDF
Kompletna informacija o Soltis 92 solarnom platnu u novom PDFu

  Certifikat

Ziptrak Pty. Ltd. Certifikat
Ziptrak certifikat za Zebru d.o.o.

Zebra d.o.o. je nositelj Ziptrak certifikata ovlaštenog od matične tvrtke Ziptrak Pty. Ltd. iz Australije