hrvatski  english  deutsch

 

 

 
 

 
Galerije zavjesa i traka

Obično se kaže da „slike govore tisućama riječi“. S toga smo pripremili za vas dvije foto galerije, koje sadrže slike zip zastora i PVC traka. Na taj način će te se bolje upoznati s našim asortimanom i proizvodima i lakše odlučiti koji bi odgovarali vašim potrebama. Kontaktirajte nas ako imate ikakvih pitanja ili tražite ponudu.

Galerije duo rolo, Soltis i Ziptrak zastora, kao i PVC traka i materijala za podove

Galerija Zip zastori

Galerija Ziptrak zastora

Pregledajte razne izvedbe Ziptrak rolo zastora, postavljenih na terase, verande ili balkone. Ovi zastori ili zavjese su izrađeni od PVC folije, Soltis 86 i Soltis 92 solarnih platna. Ovi materijali su nepropusni za ultra-violetne zrake, jako sunce, kišu, vjetar ili snijeg, dok istovremeno propuštaju dovoljno svjetlosti u prostoriju za vidljivost.

Galerija duo rolo

Galerija duo rolo zavjesa

Izrađene od traka Soltis solarnog platna, duo rolo zavjese imaju naizmjenične prozirne i neprozirne trake. Ove duo trake im omogućavaju jednu ugodnu igru sa svjetlom, koje se može podešavati po želji i potrebi. Duo rolo sistemi omogućuju lagano upravljanje zavjesama s pomoću malih lančića montiranih po želji s lijeve ili desne strane.

Galerija Francuska

Galerija iz Francuske

Otvorene prostore na seoskim imanjima je takođe lako i jednostavno zaštiti od jakih vrućina ljeti ili hladnih vjetrova i padalina zimi, kao što se može vidjeti iz ove galerije slika PVC kristalnih zavjesa postavljenih na seoskom imanju u Francuskoj. Njihov izgled i vidljivost podsjećaju na staklene prozore, iako su zavjese jeftinije i fleksibilnije od prozora.

Galerija materijala za podove

Galerija gumenih podnih podloga

Nastavljamo s nabavom novih materijala za industrijsku i kućnu upotrebu. Naš najnoviji proizvod su gumirane podloge za podove, koje se koriste u industrijskim i skladišnim halama, uredima i dvoranama. Ovaj kvalitetni gumirani PVC materijal se takođe koristi kao podloga u autu ili prikolici. Veoma je otporan, dugotrajan i jednostavan za održavanje.

Galerija Popovača

Galerija ziptrak zastora u Popovači

Postavljeni na privatnom imanju, ovi zastori su izrađeni od Soltis solarnog platna. Pomno odabran krem boja se dobro uklopila sa ciglastim zidom kuće i okolišom. Ziptrak zastori od Soltis materijala nude privatnost od pogleda izvana, dok su istovremeno dovoljno prozirni iznutra za dobru vidljivost prema van.

Galerija prozirnih zavjesa

Galerija prozirnih trakastih zavjesa

Napravljene od PVC trakaste folije, ove prozirne zavjese se većinom koriste u industrijskim halama i pogonima. Mogu pokriti široke otvore, što ih čini idealnim za industrijsku uporabu. PVC trake od kristalne ili rebraste folije postave se na preklop na klizni mehanizam, koji omogućava lako rukovanje s otvaranjem zavjesa, ili prolazom kroz njih.

Galerija PVC trake

Galerija PVC traka

Naš asortiman materijala za izradu zavjesa takođe sadrži i kvalitetne PVC trake. Ove trake su razvrstane u nekoliko kategorija - standardne (ili glatke), rupičaste, rebraste, i polarne. Širine traka se kreću od 100 do 400mm, dok je debljina PVC traka između 1mm i 6mm. Punu informaciju o dimenzijama traka naći ćete na ovoj stranici.

Galerija Soltis zastori

Galerija Soltis zastora

Kratki pregled Soltis zastora ugrađenih na četiri prozora velike hale, koji se elegantno uklapaju s dizajnom cijele zgrade. Ovi zastori su izrađeni od Soltis 92 solarnog platna, koje je dugotrajno, ima dobru čvrstoću i stabilnost, nudi dobru vidljivost prema vani, i jednostavno je za održavanje. Soltis platno je idealno za velike površine.

Galerija Villa Bubi

Galerija Villa Bubi

Ziptrak rolo zavjese su veoma pogodne za ugostitelje koji žele zaštititi vanjski natkriveni prostor oko objekta, kao što su na primjer verande. Pogledajte zavjese od Soltis 92 solarne tkanine postavljene na verandi Ville Bubi, pokraj Pule. Ovaj primjer pokazuje kako se Soltis zavjese mogu lako prilagoditi raznim otvorima.

Galerija zavjesa za kućice ljubimaca

Galerija zavjesa za kućice ljubimaca

S dolazećim hladnim danima, vaš kućni ljubimac će se osjećati nelagodno vani u svojoj kućici. Postavljanjem PVC trakaste zavjese na ulaz u kućicu, zaštitit ćete vašeg ljubimca od hladnoće, kiše, snijega i vjetra. Jednostavna za postavljanje i održavanje, PVC prozirna zavjesa neće puno ometati vašeg ljubimca kad ulazi ili izlazi, ili gleda van.

Galerija ženskih torbica

Galerija ženskih torbica

Naša najnovija galerija pokazuje asortiman ženskih modnih torbica, koje su nedavno uključene u proizvode sa Zebrom d.o.o. Pogledajte razne boje i razne dizajne koji su vam sada na raspolaganju. Upite za maloprodaju možete slati na uobičajenu mail adresu, ili preko telefona. Takođe se možete raspitati za veleprodaju ovih torbica.

 

  Navigacija
 Naslovnica
 Galerije
 Galerija Zip zastori
 Galerija duo rolo
 Galerija Francuska
 Gumene podne podloge
 Galerija Popovača
 Galerija prozirnih zavjesa
 Galerija PVC trake
 Galerija Soltis zastori
 Galerija Villa Bubi
 Galerija zavjesa za ljubimce
 Galerija ženskih torbica
  Kontakti

KONTAKT OSOBA:
Antun Bubić, direktor

MOBITEL:
099 432 6600
00385 99 432 6600 izvan Hrvatske

TELEFON/FAX:
035 374 199
00385 35 374199 izvan Hrvatske

EMAIL:
zebrazip.pivare @ gmail.com

ZEBRA KONTAKT STRANICA:

ZIPTRAK™ zastore za Hrvatsku i zemlje Europe zastupa, proizvodi i distribuira ZEBRA d.o.o.

  Soltis 92 PDF


Soltis solarno platno
Soltis 92 PDF
Kompletna informacija o Soltis 92 solarnom platnu u novom PDFu

  Certifikat

Ziptrak Pty. Ltd. Certifikat
Ziptrak certifikat za Zebru d.o.o.

Zebra d.o.o. je nositelj Ziptrak certifikata ovlaštenog od matične tvrtke Ziptrak Pty. Ltd. iz Australije